Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Carnet Jove d'Arenys de Mar impulsa una nova campanya de captació de descomptes

El Carnet Jove d’Arenys de Mar, que es va implantar ara fa dos anys al municipi, ha iniciat la nova campanya de captació de nous avantatges. La campanya, desenvolupada per l’Ajuntament, vol captar més comerços, entitats i institucions que ofereixin més i millors descomptes al municipi per a millorar encara més l’oferta actual d’avantatges del Carnet Jove a Arenys de Mar.

Entre les accions que es duran a terme per a captar nous comerços d’Arenys de Mar a l’oferta del Carnet Jove hi ha una nova campanya de difusió dirigida als comerços que inclou diverses comunicacions i visites als establiments, el repartiment de pòsters, tríptics i altres elements promocionals, anuncis al web municipal i publicacions a les xarxes socials.

Una altra de les maneres per promocionar el Carnet Jove als comerços locals és la col·locació d’un distintiu a l’entrada de l’establiment. Aquesta actuació es complementa amb l’eina de geolocalització de l’APP del Carnet Jove amb una mirada local, que prioritza els avantatges del carnet que tenen al seu voltant en el moment en què facin ús del servei.

Així mateix, anualment es fa difusió del carnet entre els joves d’Arenys de Mar mitjançant el web del Carnet Jove Arenys de Mar, butlletins digitals i altres accions d’informació de l’Ajuntament.

1.062 titulars a la nostra vila 

Actualment, el carnet local suma un total de 23 avantatges repartits entre els àmbits d’esports (13%), cultura (4,4%), formació (13%), tecnologia (8,7%), salut (13%), lleure (4,4%) i altres (43,5%).

Aquests 23 avantatges són 6 més respecte dels que hi havia el 2021, l’any abans d’iniciar-se el Carnet Jove d’Arenys de Mar i la primera campanya de captació. Es tracta d’un creixement global del 35% en aquests 2 primers anys i d’un increment un 24% superior del que hi ha hagut al conjunt de Catalunya en el mateix període.

Entre aquests nous avantatges s’hi compten serveis com ara llibreries o serveis mèdics, i també descomptes en serveis municipals al Teatre Principal i a Uesports.

D’aquesta oferta se'n poden beneficiar els 1.062 titulars (51% noies i 49% nois) que el Carnet Jove té avui a Arenys de Mar, i que es reparteixen entre les següents franges d’edat: 12-13 anys (1,8%), 14-17 anys (13%), 18-21 (22,3%), 22-25 (26%), 26-30 (33%) i 31 anys (3,9%). Es tracta d’unes xifres que signifiquen una penetració mitjana del 33,83% del Carnet Jove entre el total de joves residents a Arenys de Mar, una mitjana superior a la catalana (del 29%).

Publicat el 3 de maig de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^